c
Ma 2021. január 25, hétfõ Pál napja van.
Ezen a napon történt:

Sport- és egészségnap Mórágyon

Szeretünk sportolni

Esemény dátuma: 2018-04-04

Sport- és egészségnap Mórágyon

 

 

Téma:                        Sport és egészség

Időpont:                     2018. április 4. (szerda) 10 órától 16 óráig

Helyszín:                    Mórágyi Általános Iskola

Résztvevők:               A mórágyi iskola tanulói és pedagógusai, a mórágyi óvodások és                                                  óvónők, a bátaapáti tanulók és pedagógusok, szülők és mórágyi                                                    felnőttek

Az program címe:     Sport- és egészségnap

 

A program résztvevői:

Az EFOP 1.3.9 pályázatunk keretében 10 órától egészséggel és sporttal kapcsolatos tevékenységeket szerveztünk iskolánk udvarán, melyre az iskolások és a falu lakóin kívül, külön meghívtuk a bátaapáti iskolásokat és a mórágyi óvodásokat is, akik nagy örömmel fogadták el meghívásunkat.

Az program rövid leírása:

A sport és egészség jegyében ezen a napon reggel 10 órától színes és változatos programokat kínáltunk a résztvevők számára. Bevezetésként bohócok, artisták és zsonglőrök szórakoztatták az egybegyűlteket. Ezt követően több helyszínen kis csoportokban, forgószínpad szerűen próbálhatták ki a gyerekek az ügyességi és fejlesztő játékokat. A kínálatban az alábbiak szerepeltek:

  • prevenciós játékok
  • óriás Jenga
  • különböző sportok és extrém sportok kipróbálása
  • TRX állvány használata
  • fejlesztő-és logikai játékok

 

A kisebbek és az óvodások számára a készséges szervezők bohócruhában lufit hajtogattak és arcfestést készítettek. A délelőtti program zárásaként prevenciós játékokat próbálhattak ki és csapatversenyekben mérhették össze tudásukat és ügyességüket.

 

Délutánra plusz programok is beépültek. Egészségnap lévén, a védőnő egészségvédő előadását is meghallgathatták tanulóink egy-egy osztályteremben, forgószínpad szerűen. A gyerekek nagy érdeklődéssel kapcsolódtak be az interaktív programokba. A nap végén alig akartak hazamenni tanulóink, annyira élvezték az egész napos sportolási lehetőséget.

  • © 2018-2021 moragyisuli.hu
  • kapcsolat
  • Látogatók: 19253