c
Ma 2023. november 28, kedd Stefánia napja van.
Ezen a napon történt:

Mozilátogatás Szegeden

Apróláb

Esemény dátuma: 2018-11-29

Mozilátogatás Szegeden

 

 

2018. november 29-én az EFOP 1.3.9-17-2017-00020 pályázatnak köszönhetően a szegedi Cinema Citybe utaztunk mozilátogatásra. Gyermekeinkkel az Apróláb c. amerikai családi animációs filmet néztük meg, mely kiváló, vidám hangulatával magával ragadta és megnevettette tanulóinkat.

 

A film rövid története:

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak.Ám egy jeti, úgy gondolja, tudja a megoldást. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes: azt álltja, a titokzatos lény egy addig ismeretlen, kislábú fajtól származik, amelyet rejtőzködő életét él, nehéz megtalálni, de talán érdemes.És elindul, hogy felkutassa az ismeretlen fajt…

 

Tanulóink 50 fővel vettek részt a programon. Az utazás alatt a gyerekek izgatottan készültek a mozielőadásra, mert előzetesen elmeséltük nekik röviden, hogy mit fognak látni. A műsor előtt a gyerekek megtekintették a Pláza épületét, végigjártuk velük az üzletsorokat, majd az előadás előtt popcornt és üdítőt vásárolhattak. Belépéskor megkapták a film megtekintéséhez szükséges szemüvegeket, majd elfoglalták helyüket. Az előadás alatt fegyelmezetten viselkedtek, élvezték a film minden pillanatát. Külön örömöt jelentett számukra, hogy a filmet 3D-ben látták, így úgy érezhették magukat, mintha ők is a film szereplői lennének. Akadt köztük olyan gyerek is, aki életében először láthatott filmet ebben a formában.

  • © 2018-2023 moragyisuli.hu
  • kapcsolat
  • Látogatók: 316192