c
Ma 2023. március 22, szerda Beáta napja van.
Ezen a napon történt:

Színházlátogatás - Chicago

Chicago

Esemény dátuma: 2019-01-06

Színházlátogatás Kaposváron

 

Téma:                        FRED EBB & BOB FOSSE: CHICAGO

Időpont:                     2019. január 06. 15 óra

Helyszín:                    Csiky Gergely Színház Kaposvár, Agóra

Résztvevők:               A mórágyi iskola tanulói, pedagógusai és mórágyi felnőttek 50 fővel

Az előadás címe:       Chicago (musical)

Előadó:                      A Csiky Gergely Színház színészei és vendégszínészei

 

Az EFOP 1.3.9-17-2017-00020 pályázatunk keretében 50 fővel, külön busszal érkeztünk Kaposvárra, a városi színház helyszínére.

 

Az előadás tartalma:

Roxie Hart, kétes hírű lebujok táncosnője arról álmodik, hogy egy napon ő is Velma Kelly, a népszerű revüsztár nyomába érhet. Ez viszonylag hamar sikerül is neki, de nem úgy, ahogy eredetileg képzelte. Emberölés miatt börtönbe kerülnek mindketten. Velma kettős gyilkosságának hírét felkapja a sajtó – mindaddig, amíg Roxie sztorija érdekesebbé nem válik az olvasók számára. Megúszni a halálbüntetést csak egy módon tudják: a ravasz sztárügyvéd, Billy Flynn segítségét kérik, hogy mossa őket tisztára a média segítségével. De vajon elegendő-e a médiafogyasztók szimpátiája ahhoz, hogy kimondják rájuk a felmentő ítéletet?

 

Lelkes csoportunk óriási tapssal jutalmazta a rendkívüli izgalmakat és csavaros fordulatokat tartalmazó, önfeledt szórakozást nyújtó humoros, színházi produkciót. A korhű díszletek, a jelmezek és a zenei betétek és fantasztikus énekes megnyilvánulások mindenkit lenyűgöztek. A gyerekek számára külön öröm volt, hogy mindvégig élő zenekar kísérte színészeket.

  • © 2018-2023 moragyisuli.hu
  • kapcsolat
  • Látogatók: 272763