c
Ma 2023. március 22, szerda Beáta napja van.
Ezen a napon történt:

Mozilátogatás

Sherlock Gnoms

Esemény dátuma: 2018-03-23

Mozilátogatás

 

 

„Központban az iskola Mórágyon” EFOP-1.3.9.-17-2017-00020 Iskolaközpontú helyi együttműködések támogatása” keretében 2018. március 23.-án, pénteken Pécsre látogattunk a Cinema City Moziba. Ezen a programon az iskola tanulói és nevelői vettek rész. Egy 3D-s animációs filmet néztünk meg, melynek címe Sherlock Gnoms volt.

 

A fim tartalma:

GNÓMEÓ ÉS JÚLIA kedvelt kerti törpéi visszatérnek egy vadonatúj londoni kalandra. Gnómeó és Júlia megérkeznek a nagyvárosba családjukkal és barátaikkal, és legfőbb gondjuk, hogy előkészítsék kertjüket a tavaszra. Ám hamarosan rájönnek, hogy valaki kerti törpéket rabol el Londonszerte. Amikor Gnómeó és Júlia hazatérnek és kiderül, hogy a kertjükből mindenki eltűnt, csak egy törpe van, akihez fordulhatnak... SHERLOCK GNOMES. A híres detektív, London kerti törpéinek felesküdött védelmezője megérkezik segédjével, Watsonnal, hogy végére járjon az ügynek. A rejtély fergeteges kalandba rántja bele törpéinket, melynek során új dísztárgyakkal ismerkednek meg, és felfedezik a város ismeretlen oldalát...

 

Nagy élmény volt a tanulóknak maga a mozi és annak hangulata is. Izgatottan vették át a szemüvegeket, alig várták, hogy elkezdődjön a vetítés. A történet kicsiknek és nagyoknak egyaránt tetszett, a hangok, a látvány mindenkit lenyűgözött. A film végén boldogan mesélték egymásnak, mi volt a legjobb pillanat, a legjobb szereplő.

 

Közös fotózással tettük emlékezetessé ezt a délutánt.

 

 

 

  • © 2018-2023 moragyisuli.hu
  • kapcsolat
  • Látogatók: 272893